RETOURNEREN
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is bij ons geen probleem.

Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken:


– Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan middels onderstaand formulier.

We zullen een bevestiging naar je mailen en vervolgens heb je 8 dagen om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen.


Retouradres:

BluBlu-Fashion

Jan Smitstraat 48

1069 sz

Amsterdam


– Zodra het verwerkt is in ons distributiecentrum ontvang je het aankoopbedrag terug.

Binnen 14 dagen na de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 15 dagen na de melding van de retourzending. . De gemaakte verzendkosten zijn voor EIGEN REKENING. 
De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.
Je kan jouw retour versturen met DHL of een andere vervoermaatschappij.

We adviseren je om de retourzending terug te sturen met een track & trace code. De kosten van een pakket zijn via DHL €5,75  en van een brievenbuspakje met track & trace code starten de kosten vanaf € 3,95
(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)