horloges

€ 14,95

horloges

€ 14,95

horloges 

esperanza deseo wrap armbanden

ibiza mand

€ 39,95

ibiza mand

€ 39,95

ibiza mand

(let op: verzenden over ongeveer 8 werkdagen)

Prachtige Bohemian wikkelarmband van vintage buffelleer, Turquoise kralen van 6 mm en Tsjechisch Glaskraaltjes van 3 mm. De armband is verstelbaar in lengte met de nieuwe Bela Donaco Messing knoop.

LET OP: levertijd 2 weken

tas qabli

€ 79,95

tas qabli

€ 79,95

Materiaal: Saffiaanleer, been, voering van textiel
Lengte: 18cm
Hoogte: 22cm
Breedte: 4,5cm

PRE ORDER

Mooie armband van Old School buffelleder en Turquoise kralen van 8 mm en Kokos kralen. De eindkapjes zijn van Sterling Zilver. De armband is verstelbaar in lengte.

PRE ORDER

Herbruikbare drinkfles / thermoskan. Deze slimme drinkfles is voor dagelijks gebruik en is uitgerust met een helder LED scherm waarop de temperatuur afgelezen kan worden. Colourbottle houdt dranken tot maar liefst zes uur lang warm en tot twaalf uur lang koud. Deze drinkflessen zijn ergonomisch ontworpen zodat hij makkelijk jouw hand ligt. Deze drinkfles / thermoskan is goed voor koffie, sap, melk, water, thee, dagelijkse hydratatie en is uitgerust met een theefilter. Ideaal als cadeau voor jezelf, familie/vrienden of voor de wereld.

De Colourbottle is:
- Gemakkelijk schoon te maken
- Uitgerust met een theefilter
- Thermische drinkfles / thermoskan
- Lekvrij
- Bestand tegen breuk
- Gemaakt van 304 roestvrij staal ( RVS )

Hoe werkt het?
Vul de drinkfles met warm of koud water. Tik het led scherm rustig aan om het de temperatuur af te lezen. Het Ledscherm is uitgevoerd met een krachtig lithiumbatterij waardoor de fles niet opgeladen hoeft te worden. In de fles bevindt zich een theefilter. Hierdoor kun je gerust theeblaadjes in de fles doen.

Batterij
Colourbottle is uitgerust met een Lithiumbatterij, het scherm sluit automatisch wanneer deze niet in gebruik is. Het LED scherm kan tot 5 jaar batterijduur bereiken. Maak je dus geen zorgen over omslachtige batterijvervanging. Vanwege de batterij is Colourbottle niet geschikt voor de vaatwasser.

Nooit meer je baggage kwijt met deze fantastische reistas in mini formaat. Gemaakt uit plantaardig gelooid leer en echte Marokkaanse kelim. Geweldige tas voor een nachtje weg. Maar, je kan hem natuurlijk ook als super hippe handtas gebruiken. Geen tas is hetzelfde en je bent beslist de hipste milieurvriendelijke reiziger.

Materiaal: leer, authentieke kelim
Kleur: bruin
Lengte: 35cm
Hoogte: 22cm
Breedte: 20cm